Pages

Monday, August 4, 2014

Produse No Name... si cu nume :)


Sunt incantata de produsele Relaxa, care au deja o lunga traditie (se fabrica din 1995, exclusiv din ingrediente naturale, majoritatea fara conservanti), asa ca am pus umarul la aducerea lor in Romania. Relaxa inseamna uleiuri si amestecuri de uleiuri de calitate, uleiuri esentiale cum n-am mai folosit pana acum (si am incercat multe marci), deodorante anturale, niste masti de fata si corp pentru ingrijire profesionala, care in curand vor intra si in saloanele cosmetice,

Vedeti mai multe pe
http://relaxashop.ro/


Pe langa ele incerc sa perfectionez gama No name, care a aparut intr-o doara, pe nepregatite si dintr-o joaca. Va pot combina comenzile in functie de necesitati daca ma contactati direct.

Gel de dus/ sampon/ 200ml 25 lei
- lavanda si musetel + tarate pentru copii - foarte bun sampon mai ales pt blonde
- cu ceai verde, miere, coada-soricelului care miroase divin a trandafiri si lavanda, foarte bun pentru par normal, lasa parul usor de pieptanat si parfumat
- sampon antimatreata - 25 de lwi
- altele la cerere
Gel curatare fata ten normal/gras 100ml / 16 lei
cu sapun negru, hammamelis, castravete, ceai verde, arome la alegere

se poate adapta pt ten matur sau uscat
Crema reparatoare - iritatii, scutec, eczeme/ calmanta 50ml / 25 lei
cu bisabolol, lavanda, musetel, guaiac, ulei coada soricelului, neem
Crema usoara ten mixt 50 ml

hammamelis, castravete, extract de zmeura, laptisor de matca, uleiuri foarte hidratante, ulei de morcov
crema ten mixt fps, 50 ml

cocos, cacao, zmeura, filtru mineral, pigment
Lotiune tonica ten gras /acneic

hammamelis, ceai verde, castravete, vita rosie
Crema de soare fps ~20
200 ml - 60 lei
75 ml 25 lei
Deodorant stick 35 lei
Ulei de magneziu, 100ml 20 lei
se poate parfuma. Exemple de parfum: portocala si neroli, lavanda, lavanda si mustel, lavanda si ylang-ylang. massoia si litsea/portcola/lemongrass, neroli si musetel, lavanda si cuisoare, lavanda si tamaie,scortisoara, alte combinatii la cerere. 
Detergent de rufe - cantitate extrem de limitata, comanda cu o saptamana in avans
contine: sapun, soda de rufe, borax, percarbonat de sodiu, uleiuri esentiale dezinfectante

MIrosul ulieiurilor persista foarte putin la clatire, in timp miros a curat. Putere de curatare foarte mare, depaseste multi detergenti din comert, iar rufele raman foarte moi fara balsam.

Se folosesc 1-2 linguri la o masina de rufe. La rufele foarte foarte murdare puteti pune jumatate de lingura la prespalare. 45 lei/kg. 

4 comments:

  1. Buna Ramona, ma inteteseaza detergentul. Se poate folosi si pentru scutecele textile. Ma intereseaza sa nu se impregneze in tesatura si sa reduca permeabilitatea si puterea de absorbtie a acesteia. Am avut o experienta f neplacuta cu Sodasan pudra care mi-a stricat scutecele cu buzunar. Multumesc. Crina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Crina, eu l-am folosit, nu se impregneaza iti pot da o mostra. Se limpezeste foarte usor si lasa rufel moi. Sodasan ce contine?

      Delete
  2. Buna, spuma de baie poti face? Cat costa? Multumesc.

    ReplyDelete

Oricine poate să-și dea cu părerea, să dea un sfat, să critice constructiv. Cine nu folosește un limbaj adecvat își face un deserviciu.